Om oss

Om oss

En trygg partner för Sveriges kraftbolag!

Vi förser Sveriges energibolag och industrier med byggnader som skyddar installationer och viktig infrastruktur för elkraftdistribution.

Sveriges behov av elkraft är stort, större än någonsin. Enligt Energimyndigheten tyder prognosen på att år 2045 kommer elbehovet att vara dubbelt så stort som idag och uppgå till 350 terawattimmar. Omställningen består till i huvudsak av nybyggd elkraft, men på många håll i Sverige är även befintligt elnät i slutskedet av sin tekniska livslängd vilket innebär att det behövs göras en föryngring.

Vi på KraftPrefab står redo att i allra högsta grad vara med och bistå den omställning som vi står inför. Vi skapar möjligheter och förutsättningar för kunder genom vårt helhetserbjudande av effektiva och trygga projekt med målsättningen att överträffa era förväntningar.

Nätillustration

Vårt partnerskap ­– er trygghet

KraftPrefab är en konstellation av branschledande partners med gedigen kompetens och erfarenhet inom sin nisch. Detta gör att vi med trygghet och stolthet klarar att möta marknadens behov av kraftbyggnader och komponenter kopplat till detta.

KraftPrefab är det unga men erfarna företaget. Våra ägare och medarbetare har gedigen och mångårig erfarenhet från branschen vilket ger en trygghet för oss, men framför allt för er som kund och beställare. Vi klarar av uppdrag i hela Sverige då vi genom vårt kontaktnät byggt upp ett nätverk av samarbetspartners som täcker in hela landet. Vi är en ansvarsfull, flexibel och långsiktig aktör som tar ett helhetsansvar för uppdraget genom att erbjuda allt i från komponentleveranser till totalentreprenad. Med våra produkter täcker vi in alla behov av byggnation för skydd av anläggningar för elförsörjning från stamnätet ner till lokalnätet.

Mörrum med Torps IMG_5134
Mörrum med Torps IMG_5134